Select Page

Interesne dejavnosti

Na šoli poskušamo ponuditi različne interesne dejavnosti, ki pomagajo učencem pri sprostitvi in poglabljanju na področjih, pri katerih želijo pridobiti nova znanja in izkušnje. Izvajajo jih naši učitelji ali zunanji sodelavci.  Interesne dejavnosti potekajo od oktobra do junija. Glede na program dejavnosti se izvajajo pred in po pouku ali ob sobotah, nekatere interesne dejavnosti pa bomo izvajali tudi v strnjeni obliki skupaj glede na vremenske pogoje. Določene interesne dejavnosti bodo izvajali zunanji sodelavci. Izvajalci zunanjih dejavnosti sami odgovarjajo za varnost udeležencev, za ustrezno izvajanje v skladu z normativi in standardi za dejavnost ter za obveščanje staršev.  Stroške izvajanja le-teh pokrijete starši. Prijavnice vam bodo prinesli učenci ali pa jih boste prejeli na prvih roditeljskih sestankih v septembru, ko boste lahko dobili vse dodatne informacije od njihovih predstavnikov.

PRIJAVE K INTERESNIM DEJAVNOSTIM

Ob interesnih dejavnostih, ki bodo potekale po pouku, bomo izvajali še različne dejavnosti v okviru podaljšanega bivanja. Učenci bodo v prvem tednu pouka seznanjeni z interesnimi dejavnostmi in s časom izvedbe posamezne dejavnosti. Nato pa se po pogovoru s starši odločijo za interesne dejavnosti, ki jih res nameravajo obiskovati, in izpolnjeno prijavnico oddajo razredniku. Na podlagi zbranih prijavnic bodo mentorji organizirali sestanke z učenci. Dejavnosti, na katero se bo prijavilo manj kot 15 učencev, ne bomo organizirali.

Ker smo prostorsko še vedno omejeni, še posebej pri VŠD in telovadnici, obenem pa nas zavezujejo tudi nekatera navodila ministrstva o izvajanju interesnih dejavnosti in podaljšanega bivanja, se lahko termini izvajanja še spreminjajo. Navedene informacije so predvsem izhodišče za nadaljnjo organizacijo dejavnosti, kar še posebej velja za dokončne termine izvajanja posamezne interesne dejavnosti.

Predlog interesnih dejavnosti 2018/19

Z nadaljevanjem obiska te spletne strani sprejemate uporabo piškotkov. več informacij

Z namenom zagotavljanja najboljše možne uporabniške izkušnje, so piškotni na tem spletnem mestu vklopljeni. Z nadaljevanjem obiska tega spletnega mesta se strinjate z njihovo uporabo.

Zapri