Select Page

KDAJ:  v torek, 31. 1. 2023 

SMUČANJE (Cerkno):

ZBORNO MESTO: ob 7:10 na parkirišču pred šolo (bližje igrišču)

ODHOD: ob 7:30

PRIHOD: predviden okoli 15:00

DRSANJE + POHOD(Tivoli):

ZBORNO MESTO: ob 7:20 pred glavnim vhodom

ODHOD: ob 7:40 (avtobus LPP 7:44)

PRIHOD: predviden okoli 12:40                                  

KAJ POTREBUJEŠ ZA ŠPORTNI DAN?

  • SMUČANJE:

Učenci morajo imeti OBVEZNO ČELADO in popolno smučarsko opremo. Prosimo, da doma preverite velikost smučarskih čevljev in vezi na smučeh. Smučarske čevlje dajte v posebno torbo ali nahrbtnik. Manjši nahrbtnik z malico nese otrok s seboj na smučišče.

  • DRSANJE + POHOD:

Učenci morajo imeti OBVEZNO SMUČARSKE ROKAVICE, svoje drsalke in čelado (če jih imajo), drugače je možna izposoja na samem drsališču. Manjši nahrbtnik v katerega spravite rezervna oblačila (hlače/trenirka, nogavice) nese otrok s seboj na drsališče. Obuti naj bodo v primerno pohodno obutev (čevlji z narezanim podplatom). Oblečeni naj bodo večplastno. Za vse učence je obvezna kapa, rokavice in rezervne nogavice.

Šolsko malico bomo nesli s seboj. Kosilo bo odjavljeno le za smučarje, zato prosimo, da ima otrok s seboj še dodatno malico. Učenci bodo imeli možnost nakupa toplih napitkov.

Izbirni predmeti so normalno po urniku (učenci, ki bodo na smučanju bodo izostanka opravičeni).

povezava na obvestilo

Tevž Pavšek, vodja športnega dne

Z nadaljevanjem obiska te spletne strani sprejemate uporabo piškotkov. več informacij

Z namenom zagotavljanja najboljše možne uporabniške izkušnje, so piškotni na tem spletnem mestu vklopljeni. Z nadaljevanjem obiska tega spletnega mesta se strinjate z njihovo uporabo.

Zapri