Select Page

UMETNE SNOVI

V sredo, 26. 10. 2022, bomo izvedli tehniški dan za učence 7. l, v sredo 9. 11. 2022 pa za učence 7. m. Namen tehniškega dneva je vpogled v večnamensko uporabnost ene od vrst umetnih snovi in pa uporabnost informacijske tehnologije.

Tako boste v enem od obeh delov dneva dejavnosti uporabili in obdelali acetatno folijo in sicer za področje holografije.

S seboj prinesite svoje mobilne telefone, ki jih boste uporabljali samo z odobritvijo in dovoljenjem ter izključno za vpogled v delovanje holograma. Prosim, da se tega izrecno držite, saj sicer hišni red v zvezi z uporabo mobilnikov poznate!

Aktivnosti bova vodili učiteljici Tatjana Peklar Justin in Adriana Jordan, s katero boste spoznavali programsko orodje Google Sketchup.

Za pripomočke in sredstva poskrbite že danes. S seboj prinesite:

– škarje,

– lepilo v stiku,

– selotejp,

– 4 elastike (običajno uporabne za zapiranje plastičnih vrečk v gospodinjstvu).

Material (acetatno folijo) imate v škatlah z gradivi za pouk TIT, večina od vas v šolski shrambi. Če ima kdo škatlo doma, naj jo prinese s seboj.

Z aktivnostmi začnemo ob 8. 15, zaključimo pa ob 12. 35. Vmes bo malica, po zaključku aktivnosti pa kosilo za tiste, ki jeste v šoli.

Obvestilo je objavljeno tudi na Oglasni deski, v E – asistentu.

USPEŠNO DELO VAM ŽELIMO!

Organizatorica tehniškega dneva in izvajalka,

Tatjana Peklar Justin

Z nadaljevanjem obiska te spletne strani sprejemate uporabo piškotkov. več informacij

Z namenom zagotavljanja najboljše možne uporabniške izkušnje, so piškotni na tem spletnem mestu vklopljeni. Z nadaljevanjem obiska tega spletnega mesta se strinjate z njihovo uporabo.

Zapri