Select Page

Lepo planinsko dobro jutro.

Včeraj nam je vreme omogočilo, da smo dejavnosti in pouk izvedli na prostem v okolici obeh domov. Dopoldne smo nova spoznanja napisali v delovne zvezke, pred kosilom pa nam je uspelo najti Triglavčkov zaklad. Vsak od nas je dobil njegov cekinček. Po kosilu smo si kupili spominke in iskali fosile v suhi strugi Triglavske Bistrice. Po igri na travniku so nas obiskali pravljičarji. Zelo smo uživali ob triglavskih pripovedkah in njihovih junakih ter se na vsa usta nasmejali. Zvečer smo vtise dneva napisali v dnevnik, malo zaplesali in zapeli, se sprehodili na kratkem večernem sprehodu ter hitro odšli spat, da bomo danes imeli moč priti do Tamarja.

Po zajtrku se bomo odpeljali do slapa Peričnik, zatem pa pot nadaljujemo do Planice. Po položni travnati poti bomo odšli po dolini Tamar do slapu Nadiža. Po kosilu v Tamarju si bomo ogledali  še Zelence, nato pa se odpeljali domov. Na Škofljico bomo prispeli okoli 18.30, nato pa bo avtobus pot nadaljeval do Želimelj.

Vsi smo zdravi, dobre volje kljub kakšnemu žulju in se utrujeni, a polni lepih spominov danes vračamo domov.

povezava na galerijo slik

Ekipa iz Vrat

Skip to content

Z nadaljevanjem obiska te spletne strani sprejemate uporabo piškotkov. več informacij

Z namenom zagotavljanja najboljše možne uporabniške izkušnje, so piškotni na tem spletnem mestu vklopljeni. Z nadaljevanjem obiska tega spletnega mesta se strinjate z njihovo uporabo.

Zapri