Select Page

Dragi starši!

Današnji dan je minil v znamenju plavanja. Dopoldne, do kosila, smo plavali in supali v morju. Po kosilu pa smo se odpravili do bazena, kjer smo uživali v zadnjih vodnih dogodivščinah. Ne moremo se odločiti, kaj nam je bolj všeč – morje ali bazen. Kaj smo počeli zvečer? Komaj smo dočakali igranje kickballa. Ugotavljamo, da smo iz dneva v dan boljši in uspešnejši. 
 
Dnevi hitro minevajo. Skoraj smo prišli do zaključka naše avanture. Samo še enkrat prespimo in se vidimo. Do odhoda iz letovišča se bomo preizkusili v cirkuških veščinah. Najverjetneje si bomo privoščili še kakšno igro kickballa ali nogometa. Po kosilu se bomo odpeljali do Izole. Tam bomo prisluhnili zgodovini ribištva v Izolani – Hiši morja. Okoli 16. ure se bomo odpravili proti domu. Pričakajte nas med 17.30 in 18.00 uro (če bo šlo vse tako kot po tekočem traku). 
 

povezava na video Pacug 4 dan

Lepo vas pozdravljata vodji letne šole v naravi, Andreja in Eva

Skip to content

Z nadaljevanjem obiska te spletne strani sprejemate uporabo piškotkov. več informacij

Z namenom zagotavljanja najboljše možne uporabniške izkušnje, so piškotni na tem spletnem mestu vklopljeni. Z nadaljevanjem obiska tega spletnega mesta se strinjate z njihovo uporabo.

Zapri