Select Page

V želji, da vam olajšamo poslovanje s šolo, vam omogočamo različne možnosti prejemanja računov za plačilo. Izberete lahko med naslednjimi možnostmi:

 Prejemanje računov v papirni obliki

Položnice za plačilo prehrane, oskrbnin in drugih storitev lahko prejemate v papirni obliki na vaš domači naslov

Izjava za prejemanje e-Računov v spletno banko

Na prejemanje e-računov se prijavite neposredno v vaši spletni banki, kjer imate odprt osebni račun in urejeno elektronsko poslovanje, ali v pisarni računovodstva, kjer izpolnite izjavo. Po vaši uspešni prijavi bodo izdani e-računi dostavljeni v vašo spletno banko, kjer ga boste tudi plačali. Računov v papirni obliki od takrat naprej ne boste več prejemali.

Izjava za prejemanje računov po elektronski pošti

Na prejemanje računov na svoj elektronski naslov se lahko prijavite z izpolnjeno izjavo, ki jo oddate v pisarni računovodstva. Račun boste prejeli po elektronski pošti, preko UJP.  Računov v papirni obliki od takrat naprej ne boste več prejemali.

Starši, ki želite prejemati račune v elektronski obliki, morate za prejemanje računov na način pod 2. in 3. točko izpolniti izjavo, ki jo dobite na naši spletni strani pod zavihkom Starši (Obrazci in vloge) ali v pisarni računovodstva.

Zbirne položnice

Če imate v šolo hkrati vključenih več otrok, si lahko uredite prejemanje zbirne položnice. Pošljite e-sporočilo na naslov knjigovodstvo@os-skofljica.si, v katerem navedete otroke in zaprosilo, da za omenjene otroke želite prejemati zbirno položnico. V tem primeru je možno prejeti račun:

  • v papirni obliki ali
  • po elektronski pošti.

Zbirna položnica ni možna, če se boste odločili za prejemanje e-računov neposredno v svojo spletno banko (način 2.), ker e-slog ne podpira združenih UPN obrazcev. Posamezno plačilo je namreč vezano na posamezen račun.

SEPA direktna bremenitev (trajnik)

Soglasje za SEPA direktno bremenitev

Plačilo si lahko uredite tudi preko SEPA direktne bremenitve (trajnik). V tem primeru je možno naročiti:

  • račun v papirni obliki (lahko je zbirna položnica) ali
  • prejem računa po elektronski pošti (lahko je zbirna položnica).

Dodatne informacije dobite v pisarni računovodstva na tel. 01 3663-803, lahko pa pošljete vprašanje na elektronski naslov knjigovodstvo@os-skofljica.si. Vsi obrazci so vam na voljo na spletni strani šoli.

Lepo pozdravljeni.

Tatjana Marolt, računovodkinja                                                 Roman Brunšek, ravnatelj

Anamarija Marn, knjigovodkinja

Skip to content

Z nadaljevanjem obiska te spletne strani sprejemate uporabo piškotkov. več informacij

Z namenom zagotavljanja najboljše možne uporabniške izkušnje, so piškotni na tem spletnem mestu vklopljeni. Z nadaljevanjem obiska tega spletnega mesta se strinjate z njihovo uporabo.

Zapri