Select Page

Spoštovani starši,

vabimo vas, da se nam pridružite na dobrodelnem dogodku DAN ŠPORTA LAVRICA, ki bo v soboto, 23. septembra 2023, od 9. ure dalje na notranjih in zunanjih površinah Podružnične šole Lavrica.

Dogodek pripravljamo v sodelovanju s Športno zvezo Škofljica z namenom zbiranja sredstev za nakup otroške opreme za zimsko šolo v naravi.

Na dogodku se boste lahko pomerili v številnih tekmovanjih, ki bodo organizirana ločeno za otroke in odrasle. O tekmovanjih in pravilih si lahko več preberete na povezavi: Pravila tekmovanj Dan športa.

Zelo veseli bi bili, če bi se dogodka udeležili in s prijavo na enega izmed tekmovanj prispevali dobrodelno prijavnino. Prijavnina bo do petka, 8. 9. 2023, znašala 5 €, kasneje pa 9,50 €. Prijavnina se mora poravnati najkasneje do ponedeljka, 18. 9. 2023, saj bomo kasneje težko zagotovili darilo.

Tisti, ki vas tekmovanja ne zanimajo, se boste lahko okrepčali in odžejali na kateri izmed stojnic, se preizkusili v cirkuških spretnostih, prebrali kakšno knjigo, revijo ali strip v bralnem kotičku, si poslikali obraz ali pa se preizkusili v znanju prve pomoči …

Športni del dogodka bo trajal do 16. ure, nato bo sledil glasbeni koncert ob 18. uri.

Organiziramo tudi licitacijo športnih rekvizitov, ki bo potekala na družabnem omrežju Facebook, https://www.facebook.com/events/301793192297021/?active_tab=discussion, od ponedeljka, 11. 9. 2023, od 8. ure do sobote, 23. 9. 2023, do 16. ure.

Veseli bomo prav vsake pomoči, lahko z nakupom srečke (vsaka bo dobitna!) kot tudi donacije ali sponzorstva.

Za prijavo na tekmovanje ali več informacij o dogodku smo vam na voljo na e-naslovu: dansportalavrica@gmail.com.

Želimo si in upamo, da bomo s skupnimi močmi omogočili obogatitev programa in v sodelovanju z vami zagotavljali enake možnosti vsem otrokom.

Hvaležni vam bomo za vsako pomoč in sodelovanje.

povezava na Vabilo

program dogodka

QR koda za direktno povezavo do prijav:

 

 

 

 

 

 

 

 

Vljudno vabljeni!

Tevž Pavšek in Alma Radišić s sodelavci

Skip to content

Z nadaljevanjem obiska te spletne strani sprejemate uporabo piškotkov. več informacij

Z namenom zagotavljanja najboljše možne uporabniške izkušnje, so piškotni na tem spletnem mestu vklopljeni. Z nadaljevanjem obiska tega spletnega mesta se strinjate z njihovo uporabo.

Zapri