Select Page

Projekti

PROJEKT: Trajnostna mobilnost

V projekt Trajnostna mobilnost se je Osnovna šola Škofljica s podružnicama vključila v šolskem letu 2020/21.

Trajnostna mobilnost pomeni iskati in izbirati druge načine mobilnosti, ki pripomorejo k zmanjšanju onesnaževanja zraka in naše okolice. Spodbujanje k večji uporabi hoje, kolesarjenja, vožnje z rolerji, skiroji prispeva h gibanju ter boljšemu zdravju in počutju ljudi.

Več o projektu: GREMO PEŠ S KOKOŠKO ROZI

Koordinatorke projekta: Marjana Černe, Majda Lužar, Maša Primožič, Marjana Strgar, Tina Zelenko

PROJEKT: Razvijanje pozitivnega samovrednotenja ranljivih otrok

V šolskem letu 2017/2018 se je šola vključila v projekt »Razvijanje pozitivnega samovrednotenja otrok in mladostnikov (BASE)«. Namen projekta je učiteljem omogočiti pridobivanje dodatnih veščin za učinkovito delo z ranljivimi učenci, pri otrocih pa spodbujati občutek lastne vrednosti, da bodo  otroci postali še bolj motivirani, odgovorni, uspešni in samozavestni. V okviru projekta sta se na naši šoli  za mentorje programa usposabljali dve strokovni delavki – Anja Hajnrihar in Teja Razpotnik. Delavnice z učenci potekajo v 3. l in 4. m. Izvajajo se tudi merjenja s pomočjo AMS vprašalnikov ob začetku in zaključku izvajanja programa.

Več o projektu

   

Z nadaljevanjem obiska te spletne strani sprejemate uporabo piškotkov. več informacij

Z namenom zagotavljanja najboljše možne uporabniške izkušnje, so piškotni na tem spletnem mestu vklopljeni. Z nadaljevanjem obiska tega spletnega mesta se strinjate z njihovo uporabo.

Zapri