Select Page

Spoštovani starši učencev 6. c in 6. d oddelka!

Z vašimi otroki bomo v naslednjem tednu izvedli zimsko šolo v naravi. Zbor učencev za zimsko šolo v naravi bo v ponedeljek, 10. 01. 2022, ob 7.20  na parkirišču pri dvorani šole. Ob 7.30 sledi samotestiranje v matični in nato  je ob 8.00  predviden odhod avtobusa. Ker je veliko dela s šolsko opremo in opremo vaših otrok, ki jo je potrebno zložiti v avtobus,  vas prosimo, da pridete pravočasno. Hvala.

Prosimo vas, da so otroci pri pakiranju kovčkov premišljeni, da vzamejo s sabo stvari po navodilih oz. dogovoru, saj so kovčki po nepotrebnem vsako leto večji in težji.

Vsem učencem želim prijetno izkušnjo, uspešno pridobivanje in izpopolnjevanje znanja in varno smuko. Ponovno pa opozarjam, da se morajo vsi udeleženci šole v naravi natančno držati predpisanih in dogovorjenih navodil ter poskrbeti za varnost vseh.

O dogajanju v šoli v naravi vas bomo poskušali dnevno obveščati na šolskih spletnih straneh.

Roman Brunšek, ravnatelj

Z nadaljevanjem obiska te spletne strani sprejemate uporabo piškotkov. več informacij

Z namenom zagotavljanja najboljše možne uporabniške izkušnje, so piškotni na tem spletnem mestu vklopljeni. Z nadaljevanjem obiska tega spletnega mesta se strinjate z njihovo uporabo.

Zapri