Select Page

Z veseljem vam sporočamo, da smo izbrali 13 kandidatov, ki so se najbolj izkazali na razpisu Erasmus+ projekta z naslovom »Gradimo temelje za našo prihodnost« (Building the foundation for our future).

Na razpis, ki je trajal od 30. marca do 7. aprila 2021, se je prijavilo kar 51 učencev Osnovne šole Škofljica, tako da smo imeli člani komisije zelo težko delo.

Tiste, ki so nas najbolj prepričali s svojimi motivacijskimi pismi, bilo jih je kar 28, smo povabili v ožji krog. Izbrani učenci so se morali izkazati še na intervjuju pred 6-člansko komisijo učiteljev.

Ni jim bilo lahko, a mnogi so se kljub temu izkazali z odliko. Po dolgem premisleku in opravljenih razgovorih nam je uspelo in prepričani smo, da smo izbrali pravo ekipo za sodelovanje s finsko osnovno šolo Siltamaen ala-aste.

Sedaj bomo pričeli graditi temelje za našo prihodnost!

Z izbranimi učenci se prvič dobimo že v tem tednu. V torek, 13. 4. 2021, ob 14.15, se bodo učenci med seboj spoznali ter prejeli osnovne informacije o projektu.

V četrtek, 15. 4. 2021, ob 13.00, pa že sledi naslednji sestanek, kjer se bodo vsi sodelujoči v projektu spoznali preko mednarodne video konference ter se seznanili s portalom Twinspace, ki ga bomo uporabljali za spoznavanje in nadaljnje delo v projektu.

Vljudno vabljeni, da aktivnosti projekta še naprej spremljate na naši šolski spletni strani.

Vsi skupaj že komaj čakamo, da pričnemo z delom!

Srečno! Onnea!

Z nadaljevanjem obiska te spletne strani sprejemate uporabo piškotkov. več informacij

Z namenom zagotavljanja najboljše možne uporabniške izkušnje, so piškotni na tem spletnem mestu vklopljeni. Z nadaljevanjem obiska tega spletnega mesta se strinjate z njihovo uporabo.

Zapri