Select Page
Še zadnji planinski pozdrav iz Vrat.
Danes se veseli, polni vtisov, spominov in dobre volje ter malo utrujeni vračamo domov. Pridno preverjamo in odstranjujemo klope, ki kar mrgolijo, zato doma natančno preverite še starši.
Včeraj smo preživeli krasen, sončen, sproščen in pester dan. Po kratkem pouku zjutraj smo iskali in uspešno našli zaklad, ki nam ga je skril Triglavček. Po kosilu nas je presenetila ploha, a smo lahko hitro nadaljevali z nakupom spominkov in iskanjem fosilov v suhi strugi Triglavske Bistrice. Zatem nas je obiskal pravljičar Bukovnik z mnogimi zanimivimi pravljičnimi junaki. Učenci so izredno uživali ob predstavi in bili pohvaljeni s strani pravljičarjev in ostalih obiskovalcev doline. Po večerji smo se zabavali na prostem ob igri in smehu. Hitro smo napisali dnevnik in se odpravili na večerni sprehod.
Danes bomo spakirali in pospravili Šlajmerjev dom. Na poti se bomo ustavili in si ogledali spodnji slap Peričnik. Na kosilo se bomo sprehodili do planinske koče v dolini Tamar. V Planici si bomo hitro ogledali še kakšen skok. V prelepih Zelencih si bomo ogledali izvir Save Dolinke in se odpeljali domov na Lavrico. Načrtujemo, da se bomo vrnili okoli 18.30.
Se vidimo kmalu.
Jerica Brložnik

Z nadaljevanjem obiska te spletne strani sprejemate uporabo piškotkov. več informacij

Z namenom zagotavljanja najboljše možne uporabniške izkušnje, so piškotni na tem spletnem mestu vklopljeni. Z nadaljevanjem obiska tega spletnega mesta se strinjate z njihovo uporabo.

Zapri