Select Page

Učenke in učenci, spoštovani starši!

V  četrtek, 1. septembra 2011,  začenjamo novo šolsko leto. Ker pa je prvi šolski dan vendarle malo drugačen, naj vam na začetku pomagajo naslednja obvestila.

Učenci prinesejo prvi dan s sabo šolske copate, zvezek in pisalo.


POUK

OŠ ŠKOFLJICA

Prvi dan pouka začnejo učenci s poukom po četrtkovem urniku, in sicer 4. b, 4. c, 5. a, 5. b  in vsi 6. razredi začnejo s poukom ob 7.30, vsi ostali učenci pa ob 8.20. Za učence 2. razreda bo organizirano jutranje varstvo v igralnici od 6.30 dalje, za učence od 3. do 9. razreda pa od 6.30 v šolski avli.

Učenci počakajo svoje razrednike po naslednjem razporedu:

  • učenci 2. razreda v garderobi z lesenimi omaricami pri vhodu za učence prvega in drugega razreda;
  • učenci 3. razreda v prvi (večji) garderobi v pritličju pri spodnji avli;
  • učenci 4. razreda v večji garderobi v pritličju pri spodnji avli;
  • učenci 5. razredov v večji garderobi v pritličju pri spodnji avli;
  • učenci 6. razredov v spodnjem delu šolske avle;
  • učenci 7. razredov v spodnjem delu šolske avle;
  • učenci 8. razredov v zgornjem delu šolske avle;
  • učenci 9. razredov v jedilnici.

Ko bodo prišli razredniki, jim bodo razdelili ključe garderobnih omaric. Učenci se bodo preobuli in odšli v matične učilnice, kjer bodo nadaljevali  z razrednimi urami in poukom po urniku.

Zaključek pouka je za vse učence po urniku, vendar tega dne ni dopolnilnega in dodatnega pouka ter izbirnih predmetov. Po kosilu se nadaljuje program podaljšanega bivanja.

PŠ LAVRICA

Za učence bo organizirano jutranje varstvo od 7. ure dalje v spodnji učilnici. Učenci 2. in 4. razreda začnejo s poukom ob 8. uri in ga zaključijo ob 11.30. Po pouku bo organizirano podaljšano bivanje za prijavljene učence. Za učence 3. razreda velja, da bo zanje v ponedeljek, 29. 8. 2011, objavljeno podrobnejše obvestilo.

PŠ ŽELIMLJE

Na prvi šolski dan bo jutranje varstvo urejeno od 6.30. Učenci kombiniranega oddelka (2. in 3. razred) začnejo s poukom ob 8. uri in ga zaključijo do 11.30. Po pouku bo organizirano podaljšano bivanje za prijavljene učence.

 

PRVI ŠOLSKI DAN ZA PRVOŠOLCE

Vsi prvošolci (tudi s PŠ Lavrica in PŠ Želimlje) se prvi šolski dan zberejo ob 16.30 v avli OŠ Škofljica, kjer jih bo najprej pozdravil ravnatelj zavoda, nato bo sledila lutkovna predstava. Po predstavi bodo učenci povabljeni v razrede, kjer se bodo malo posladkali, nato pa bodo nadaljevali z ustvarjalnimi delavnicami (50 minut). V tem času se bodo starši srečali z učiteljicami podaljšanega bivanja.

 

PREVOZI

Za vse učence bo veljal splošni četrtkov vozni red, ki bo od ponedeljka, 29. 8. 2011, objavljen na vhodu v OŠ Škofljica, oglasnih deskah PŠ Lavrica in PŠ Želimlje ter na spletnih straneh šole.

 

PREHRANA

S 1. septembrom 2011 dobijo malico in kosilo vsi predhodno prijavljeni učenci. Če starši še niso prijavili otroka na šolsko prehrano, lahko to še vedno storijo z ustrezno prijavnico. Za učence podaljšanega bivanja bo po 15. uri na voljo brezplačno sadje in kruh.

 

SEZNAMI

Seznami novih učencev in učencev 5., 6. in 8. razredov bodo od ponedeljka, 29. 8. 2011, zaradi varstva osebnih podatkov objavljeni na oglasni deski pri zbornici na OŠ Škofljica ter v prostorih PŠ Lavrica in PŠ Želimlje.

 

UČBENIŠKI SKLAD

Vsi učenci bodo letos dvignili učbenike iz učbeniškega sklada v času od 1. do 6. septembra v šolski knjižnici, kamor jih bodo odšli iskat z razredniki.

 

Opozorilo!

Vse učence in starše opozarjamo na previdnost v prometu, saj lahko 1. septembra povsod v okolici šole pričakujemo povečan promet. Prosimo vas, da učencev ne vozite neposredno do šole, ampak jih raje pripeljete na parkirišče ob športni dvorani. Še posebej vas opozarjamo, da ne parkirate na makadamskem parkirišču ob cesti na Klanec, saj je namenjeno ustavljanju šolskih avtobusov, ter na parkirišču pred šolo, ki je namenjeno zaposlenim šole.

Vsem želimo prijeten, sproščen in zanimiv začetek novega šolskega leta, ki naj bo uspešno in bogato z novimi pozitivnimi spoznanji.

                                                                                                        

Roman Brunšek, ravnatelj

Skip to content

Z nadaljevanjem obiska te spletne strani sprejemate uporabo piškotkov. več informacij

Z namenom zagotavljanja najboljše možne uporabniške izkušnje, so piškotni na tem spletnem mestu vklopljeni. Z nadaljevanjem obiska tega spletnega mesta se strinjate z njihovo uporabo.

Zapri