Select Page

                          

Osnovna šola Škofljica je uspešno kandidirala na mednarodnem razpisu Erasmus+ (KA229 – Šolska partnerstva med šolami) s projektom: “Gradimo temelje za našo prihodnost”.

Projekt bomo  na šoli z nepovratnimi sredstvi EU izpeljali v naslednjih dveh letih. Sodelovali bomo s finsko osnovno šolo Siltamaen ala-aste iz Helsinkov. Učenci in učitelji bodo v sklopu mednarodnega projekta organizirali izmenjave učencev in učiteljev, spoznavali poklice prihodnosti in inovativna okolja, pridobivali mednarodne izkušnje ter krepili kompetence za poklice prihodnosti.

Osnovna šola Škofljica bo v projekt vključila lokalno okolje, slovenska podjetja in strokovnjake s področja računalniških tehnologij. Naši učenci bodo v sodelovanju s finskimi učenci pridobljene izkušnje predstavili na mednarodnem šolskem sejmu znanosti, ki bo v sklopu projekta organiziran na naši šoli v letu 2022.

Projekt vodita in koordinirata Alma Ignjatović Begić in Anki Shiven.

Podrobnosti o projektu lahko preberete na povezavi:

ERASMUS+ OPIS PROJEKTA

 

Z nadaljevanjem obiska te spletne strani sprejemate uporabo piškotkov. več informacij

Z namenom zagotavljanja najboljše možne uporabniške izkušnje, so piškotni na tem spletnem mestu vklopljeni. Z nadaljevanjem obiska tega spletnega mesta se strinjate z njihovo uporabo.

Zapri