Select Page

Spoštovane in spoštovani!

Obveščam vas, da bo  Osnovna šola Škofljica z obema podružnicama na podlagi obvestil v sredstvih javnega obveščanja ter na podlagi izjav predsednika vlade in ministra za šolstvo na tiskovni konferenci pred dobro uro od ponedeljka, 16. marca 2020, zaprta. Trenutno napoved je, da bodo šole zaprte do 29. 3. 2020. V primeru, da bomo morali izvajati varstvo učencev, vas bomo o tem dodatno obvestili po prejemu kakršnih koli uradnih navodil in obvestil MIZŠ.

Za jutri – petek, 13. 3. 2020, velja, da bomo na šoli izvajali jutranje varstvo in varstvo vozačev, pouk po urniku, ki ga bomo poskušali čim bolj prilagoditi nasvetu ministra, ter v nadaljevanju podaljšano bivanje. Vse interesne dejavnosti odpadejo. V primeru, da imajo starši zagotovljeno varstvo otrok in se jim zdi, da je bolje, da otrok ostane doma, tem učencem odsotnost opravičimo.

Ko bomo dobili konkretna navodila MIZŠ za prihodnje dni, vas bomo o tem obvestili preko eAsistenta, e-pošte in na spletni strani šole.

Vsem želim, da ostanete zdravi.

S spoštovanjem,

Roman Brunšek, ravnatelj

Z nadaljevanjem obiska te spletne strani sprejemate uporabo piškotkov. več informacij

Z namenom zagotavljanja najboljše možne uporabniške izkušnje, so piškotni na tem spletnem mestu vklopljeni. Z nadaljevanjem obiska tega spletnega mesta se strinjate z njihovo uporabo.

Zapri