Select Page

Osnovna šola Škofljica

Klanec 5

1291 Škofljica

Datum: 22. junij 2020

OBVESTILO O ZADNJEM DNEVU POUKA

Obveščamo vas, da je v sredo, 24. 6., zadnji dan pouka letošnjega napornega in posebnega šolskega leta. Učenci pridejo v šolo po urniku in imajo pouk po urniku z učitelji posameznih predmetov do podelitve spričeval.

Na razredni stopnji bodo razrednik in razredničarke ob 10.15 v posameznih oddelkih ob ustreznem nagovoru slovesno podelile letošnja spričevala. Za učence bo konec pouka ob 11.50. Potem bodo lahko tisti učenci, ki ne bodo ostali v podaljšanem bivanju, odšli na kosilo oz. domov. Tem učencem so namenjeni odhodi avtobusov in kombijev ob 12.05. Za vse prijavljene učence razredne stopnje je tudi tega dne kosilo in podaljšano bivanje po običajnem razporedu. Prosimo vas, da za lažjo organizacijo in pripravo kosil razredničarkam oz. razredniku sporočite, če tega dne otrok ne bo na kosilu oz. v podaljšanem bivanju. Hvala za pomoč.

Učenci predmetne stopnje se bodo z razredniki in razredničarkami srečali ob 11.05 po učilnicah, kjer bodo slovesno prejeli spričevala. Sam bom po oddelkih podelil srebrna in zlata priznanja, osvojena na državnih tekmovanjih, saj letos ni zaključne prireditve, kjer smo običajno slovesno objavili vse dobitnike priznanj. Učenci 6. razreda zaključijo s poukom ob 11.50 in gredo na avtobus ob 12.05. Učenci 7. in 8. razreda pa počakajo z razredničarkami in razredniki do 12.40, razen če že prej končajo po urniku s poukom,  in odidejo na avtobuse ob 13.05. Kosila za učence predmetne stopnje tega dne ni.

Če učenca zadnji dan pouka ne bo v šolo, boste lahko spričevala prevzeli po 29. 6. v tajništvu OŠ Škofljica v času uradnih ur od 8. do 13. ure. Prosimo vas, da spričevalo čim prej prevzamete, saj je lepo, če ga skupaj z otrokom pogledate in ga pohvalite za uspeh.

Ob koncu šolskega leta bi vašim otrokom čestital za vse pridobljene in zaključene ocene ter za vse dosežke na posameznih tekmovanjih – tako športnih kot v znanju. Verjamem, da se je moral vsak po svoje za takšen uspeh potruditi. Lepo je, če so ocene čim višje, a največ bodo šteli znanje, izkušnje, spoštovanje vrednot in medsebojni odnosi. Bravo, učenke in učenci! Uspelo vam je, čeprav je bilo to šolsko leto drugačno in ste se morali prilagoditi tudi šolanju na daljavo. Pohvale vsem, ki ste bogato likovno ustvarjali, prepevali v pevskih zborih, plesali v krožkih, sodelovali na prireditvah, se športno udejstvovali, se udeleževali interesnih dejavnosti … Hvala vsem tutorjem, prostovoljcem, vsem, ki ste se trudili za dobre medsebojne odnose, pomagali sošolcem in sošolkam … Po podpisovanju 1220 spričeval lahko mirno zapišem, da sem ponosen na vas.

Spoštovani starši!

Hvala za razumevanje, podporo in sodelovanje. Marsikaj nam je prineslo to šolsko leto, a zaključujemo ga kljub vsemu mirno in zdravo.

Vsem želim sproščene, radožive in prijetne počitnice.

Roman Brunšek, ravnatelj

Z nadaljevanjem obiska te spletne strani sprejemate uporabo piškotkov. več informacij

Z namenom zagotavljanja najboljše možne uporabniške izkušnje, so piškotni na tem spletnem mestu vklopljeni. Z nadaljevanjem obiska tega spletnega mesta se strinjate z njihovo uporabo.

Zapri